zaterdag 31 januari 2009

Puppy-stuff-shopping

Nog 4 weken (ongeveer) en dan komt Bruno bij ons. Hij moet zich dan natuurlijk welkom voelen en daarom zijn we alvast een paar keer naar de dierenwinkel geweest om leuke dingetjes uit te zoeken. Vorige week waren we van plan om een speeltje te kopen om bij zijn moeder, broertjes en zusjes in de kist te leggen. Dan kan hij straks de geur meenemen en voelt hij zich hopelijk niet zo eenzaam :'( Op deze foto kun je het zien liggen, het is het 'bot' met dat flosdraad eraan. 
We hebben toen meteen een bench gekocht en een lief rood riempje met halsband. Bij ons is het dus niet 'kijken maar niet kopen..' eigenlijk precies andersom, want we wilden alleen maar kijken :-) Vandaag hebben we dan nog een lekker zacht kussen erbij gekocht en eet- en drinkbakjes. Wij zijn er dus klaar voor, maar jammer genoeg duurt het nog bijna 4 weken... 

Gelukkig heb ik ook een auto kunnen kopen (er was nog een klein beetje geld over) Samen met Karin heb ik een Seat Arosa gekocht en daarmee gaan we natuurlijk volgende week nog weer een keer naar Nieuwleusen. 




De foto's worden steeds mooier, nou ja eigenlijk niet de foto's maar de puppy's, zo leuk om ze te zien lopen! 
Of in elk geval de pogingen daar toe :-) 

Wordt vervolgd....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten